Количка 0

Общи условия

Условия за ползване

Онлайн магазин www.nordblanc.bg е управляван от „УАН СПОРТ” ЕООД , който е оторизиран дилър на всички продукти на производителя nordblanc, предлагани както във физическите ни магазини, така и онлайн, като всички стоки са с гарантиран произход и качество. 

www.nordblanc.bg си запазва правото да променя срока на доставка, като ви информира за това чрез електронната поща. Поръчаната стока се доставя подходящо опакована съгласно вида й и ползвания транспорт за доставка. При наличие на обстоятелства, водещи до забавяне изпълнението на поръчката, клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения електронен адрес за контакти. 

При ненавременна доставка, www.nordblanc.bg не дължи неустойка на клиента, а той от своя страна си запазва правото да откаже поръчката.

Ако клиентът не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес, www.nordblanc.bg се освобождава от задължението си да изпълни заявената доставка. Моля информирайте ни за условията за предаване на стоката при поръчката на желания от вас продукт. При констатирани нарушения във външния вид на стоката се обърнете към куриера, който е длъжен да състави протокол за увреждане на пратката.

www.nordblanc.bg гарантира, че към момента на изпращане продуктите нямат недостатъци, които да намалят стойността му или годността му за употреба.

Условията за поръчка, доставка и плащане в www.nordblanc.bg съответстват на условията, посочени в Закона за защита на потребителите.

Регистрирането е напълно безплатно и става като попълните коректно формата за регистрация. При попълване на електронната форма за регистрация, клиентът е длъжен да предостави пълни и верни данни относно самоличността си и другите изискуеми данни.

www.nordblanc.bg съхранява вашите лични данни само и единствено за нуждите на нормалното функциониране на магазина (доставка и комуникация) и гарантира неразпространението им пред трети лица, без вашето знание и разрешение.

Клиентът носи пълна отговорност за опазването на своята регистрация, както и за всички действия, които се извършват от него или от трето лице чрез използването й.

Ограниченията не се прилагат в случай, че клиентът или лица под негов контрол са извършили злоумишлени действия по смисъла на настоящите Общи условия или са нарушили права или законни интереси на трети лица. В този случай www.nordblanc.bg има право да предостави личната информация за Клиента на съответните компетентни държавни органи съгласно действащото законодателство.

Всички цени са валидни при покупка от онлайн магазина.

Цената, която е посочена, е за един брой, в български лева, с включен ДДС и не включва стойността на доставката.

Цената на доставката е 5лв.

Как да поръчам?

1) От опцията Размер избирате желания от Вас размер.

2) След като сте избрали размера, натискате бутон Купи. Ако продуктът има и опция за цвят, първо избирате желания размер, след което на опция Цвят избирате и желания цвят.

3) Попълвате данните, които се изискват за доставка. Ако искате доставката да се извърши до офис на Speedy, а не до точен адрес, посочете офиса в поле Бележка. Ако имате друга по-рано направена поръчка и искате да получите двете поръчки с една доставка, посочете номера на предходната поръчка и заявете желанието си поръчките Ви да бъдат обединени в една, в поле Бележка.

4) След това натискате бутон Плащане, който се намира в долния десен ъгъл.

На електронната си поща ще получите автоматично генериран имейл, в който ще видите номера на поръчката си.

Когато поръчката Ви бъде подготвена за изпращане, ще Ви уведомим за това по електронната поща.

 

*Администраторът има правото по всяко време да променя съдържанието на сайта и начина на достъп до информацията в него, както и да прекрати използването му при неправомерен достъп, при некоректни действия и/или действия, противоречащи на действащото законодателство на Република България.